2014-05-18 09:38:39• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió: Ma sehogy sem találja a helyét

Napi horoszkóp május 18-ra 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az időt nem lehet megállítani. A változásaival együtt önnek is módosítania kell a dolgokhoz való hozzáállásán. Ez jelentheti például azt, hogy jobban ki kell vennie a részét az otthoni feladatokban. Érezze, hogy szükség van önre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha valamiben neheztel a kedvesére, akkor a legjobban teszi, ha azt felfedi előtte. Ne csak azt mondja el azonban, hogy mi az, ami bántja. Ha változást akar, azt mondja el inkább, hogy mit szeretne elérni nála, mik a vágyai!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ne keresse mindig más szemében a szálkát! Nagyvonalúbb lenne, ha egyszerűen elsiklana az eset felett. Vagy, ha már mindenképpen szóvá akarja tenni, akkor az illetővel négyszemközt tegye meg. Semmi értelme másoknak elpletykálnia.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ön is tudja jól, hogy kettőn áll a vásár. Az meg végképp nem szép dolog, ha a saját hibáiért, ballépéseiért a társát, vagy bárki mást hibáztat. Nehéz dolog persze szembenéznie önmagával, de mégis meg kell tennie, ha változást akar.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Önnek különösen nehezére esik az alkalmazkodás, most mégis meg kell próbálnia. Nem várhatja el ezt folyton a társától, a családtagjaitól. Ma jobb lenne elviselnie a tudatot, hogy nem (mindig) ön a világ közepe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön mestere a helyzetek átértékelésének. Ma is egy nehéz helyzetből úgy tudja kivágni magát, hogy annak eredményét végül is jónak fogja találni. Hiszen tudja jól: a hibáinkból többet tanulhatunk, mint az erényeinkből.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Úgy érzi, valaki, vagy valakik ellopták öntől egy jó ötletét. Amennyiben a megvalósulás a lényeg, inkább örüljön ennek a ténynek. Ha azonban anyagi haszontól is elesett emiatt, jogos, ha szóvá teszi a dolgot az illetőnél.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma sehogy sem találja a helyét az otthonában. Nosza, itt az idő, hogy kiránduljon, utazzon egy kicsit! Ha a társát, a családját nem tudja rávenni a kiruccanásra, akkor hívja fel egy barátját! Valaki biztosan szívesen csatlakozna önhöz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A kalandokat már nem sokra értékeli, szeretne végre megnyugodni. Ha van társa, de nem bízik benne, vagy a múlt sötét ügyei felhőzik be a kapcsolatukat, akkor itt az ideje egy tisztázó beszélgetésnek. Csak így tudnak újrakezdeni.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön is érzi már, hogy több időt kellene szentelnie az egészségének. Valamilyen sportba is belekezdhet, de ha nagyon legyengült fizikailag, akkor csak óvatosan vágjon bele. Különben, ha túlerőlteti magát, még tovább gyengülhet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Egy kisebb fej- vagy fogfájással bajlódhat a mai napon. Jó ürügy ez arra, hogy kivonja magát az olyan tevékenységekből, amiket nem szeret. A friss levegő határozottan jót tesz, talán még a pirulákat is elkerülheti, ha sétál egy nagyot a friss levegőn.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Erős önben a vágy és az akarat is arra, hogy a pozíciójában emelkedjen. A jó munka ehhez önmagában sajnos nem elég: jó kapcsolatokra is szüksége lehet. A mai nap alkalmat adhat arra, hogy ezeken javítson, egy véletlen találkozás folytán.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: